Wie zijn Horeca-Insight?

Maurits Schellekens en Marlon Pricken zijn beide de oprichters van Horeca-Insight. Jarenlang hebben zij tijdens hun studententijd samen gewerkt in de horeca. Naast hun goede vriendschap hebben zij nu ook zakelijk hun krachten en expertises gebundeld. Hun beide karakters vormen de perfecte match in de bedrijfsvoering van Horeca-Insight, waarbij zij u met veel plezier van passend advies willen voorzien! Zonder gebruik te maken van externe specialisten, komt Horeca-Insight op een toegankelijke manier tot de kern van uw problemen. Juist de mens in de onderneming is het uitgangspunt van onze aanpak!

 
Maurits Schellekens (39)
Met een aangeboren talent om organisatiestructuren snel op hun waarde te schatten is Maurits de drijvende kracht achter Horeca-Insight op het gebied van management aanpassingen, product-ontwikkeling en implementatie van strategische verandering.
Na ervaring opgedaan te hebben in de accountancy, heeft hij een zeer succesvolle staat van dienst als general manager binnen een van de grootste horeca holdings van Leiden. Hier heeft hij meerdere reorganisaties doorgevoerd en aantoonbare resultaten geboekt, zowel financieel, als operationeel. Oprecht, eerlijk en gericht op groei van uw onderneming, analyseert hij uw bedrijf om tot een gedegen advies te komen!
Maurits Schellekens Marlon Pricken Marlon Pricken (36)
Als geboren Maastrichtenaar kent Marlon als geen ander de finesses van een goed gastheerschap. Bourgondisch opgegroeid en ingesteld, zorgt hij binnen Horeca-Insight voor een echte horeca beleving zoals de gasten dat van uw bedrijf mogen verwachten. Als salesmanager en trainer van meerdere grote commerciële organisaties binnen onder andere de energiemarkt, weet hij met de juiste tone of voice niet alleen de opdrachtgever, maar ook het personeel op elk niveau aan te spreken. Analytisch en in het bezit van een grote praktische kennis van de horeca, kan hij op inspirerende wijze de juiste motivatie teweeg brengen. Persoonlijk, gastgericht en met passie voor het vak, verzorgt Marlon onder andere de juiste trainingen, ter verbetering van uw resultaat!